24-08-06

Season 1; disc 2.

1.5 A Man A Mile
Een bouwvakker overlijdt door een explosie zevenhonderd voet onder de oppervlakte van de straten van Manhattan. Rechercheurs Taylor en Messer gaan onder de grond en betreden de wereld van de "Sandhogs", mannen die onder New York City werken en leven volgens de code "aan het eind van de dag komt iedereen terug uit de tunnel". Ondertussen onderzoeken Stella en Aiden de dood van een zestienjarig meisje dat op een elitaire privéschool zat, en gewurgd en drijvend in een meertje is gevonden.

1.6 Outside Man
Als een test van vertrouwen stuurt Taylor rechercheurs Danny en Aiden naar één van de heftigste zaken van het team tot nu toe: een meervoudige moord, waarbij werknemers van een restaurant in Brooklyn doodgeschoten en met plastic zakken over hun hoofd werden gevonden. Als ze alle sporen onder de loep nemen, wijst alles op het werk van binnenuit, maar niet op een verdachte. Als een niet-geïdentificeerd been wordt gevonden in een steeg, leidt dit ledemaat Mac en Stella naar iemand die een amputatie heeft ondergaan en die dood is gevonden in zijn appartement.

1.7 Rain
Een roofoverval in Chinatown door drie mannen loopt uit de hand als een beveiligingsbeambte wordt gedood en de andere per ongeluk op een gastank schiet, waardoor twee overvallers levend verbranden. Terwijl ze de roofoverval onderzoekt, brengt Stella een ontvoeringscomplot aan het licht. Hierbij is de manager van de bank betrokken. De plek om losgeld voor de ontvoerders te droppen, wordt geblokkeerd door een onaangekondigde terreuroefening van de politie. Dit maakt de zaak er niet gemakkelijker op. Het team wordt hierdoor gedwongen nieuwe aanwijzingen op te sporen om het ontvoerde kind te vinden.

1.8 Three Generations Are Enough
Paniek breekt uit op een verdieping van de New Yorkse Mercantile Exchange als een achtergelaten koffertje wordt gevonden. De inhoud ervan leidt naar een effectenmakelaar die op mysterieuze wijze verdween, nadat hij de illegale praktijken van een andere makelaar had onderzocht. Mac moet het cryptische bewijsmateriaal in elkaar zien te passen om een nog groter mysterie op te kunnen lossen. Hij komt erachter dat er een dunne scheidslijn is tussen de man die op de beurs werkt en de gewone man van de straat. Ondertussen onderzoekt Stella de dood van een zwanger consulente, die naast de kerk waar ze werkte wordt gevonden.

Extra:

"Outside man" commentary.

The science behind the scenes.

19:02 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.