24-08-06

Season 1; disc 3.

1.9 Officer Blue
Een politieman te paard wordt van het dier geschoten en Mac en zijn team kammen de stad uit op zoek naar verdachten. Het enige bewijs dat ze hebben, is de kogel die in het paard zit. Mac moet een pijnlijke beslissing nemen: of het dier sparen of het bewijs gaan analyseren. In de Borough of Queens leidt de moord op een jonge man ondertussen naar een Italiaans restaurant, dat veel meer maakt dan alleen pizza's.

1.10 Night, Mother
Als een jonge vrouw op brute wijze wordt neergestoken, komen rechercheurs Taylor en Bonsera terecht in Stuyvesant Town, het epicentrum van de middenklasse van Manhattan. Een buurvrouw, die helemaal onder het bloed zit, blijkt de moordenares te zijn. Maar in het donker is niet alles wat het lijkt, ondervindt ook Mac als hij het verschil onderzoekt tussen onderbewuste motivatie en bewuste actie. Ondertussen vinden Aiden en Danny de leider van een bende zakkenrollers dood in een steeg. Ze moeten de dieven volgen om de moordenaar te kunnen pakken.

1.11 Tri-Borough
De elektrocutie van een jongeman op het metronet van Brooklyn brengt Mac en Stella in de wereld van de extreme sporten. Risico's nemen hoort hierbij. In Manhattan doet rechercheur Danny Messer een andere risicovolle tak van sport. Hij onderzoekt de moord op een kunsthandelaar, die net een schilderij had verkocht dat blijkbaar 190 jaar geleden al door een brand was verwoest. Als een arbeider die geen lid is van de vakbond dood wordt gevonden in Queens, komt Aiden erachter dat de gevaren van constructiewerk zich ver buiten de grenzen van het bouwterrein uitstrekken.

1.12 Recycling
Mac onderzoekt de dood van een hondentrainer op een hondenshow. De eigenaren van de wedstrijdhonden worden de hoofdverdachten in de moordzaak. Ondertussen sporen Stella en Danny de moordenaar van een fietskoerier op. Hij zakte in elkaar nadat hij in de spits was neergestoken. Als ze binnen een bezorgingsroute van 4,8 mijl de plaats van het delict moeten zien te vinden, stuit het team op een wegblokkade.

Extra:

"Officer blue" commentary.

"Recycling" commentary.

19:00 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.