24-08-06

Season 1; disc 4.

1.13 Tanglewood
Een jongen uit een buitenwijk van de stad wordt doodgeslagen gevonden in de besneeuwde bossen van Van Cortland Park. Het onderzoek naar zijn dood leidt het CSI-team naar Tanglewood, de thuishaven van een groepje 'wannabe gangsters'. De zaak neemt een wending als Mac Taylor erachter komt dat de Tanglewood-roots van rechercheur Danny Messer wel eens dieper geworteld kunnen zijn dan hij zich ooit kon voorstellen. Aan de andere kant van de stad hebben Danny Messer en Aiden Burn andere moeilijkheden; een vrouw van een Aziatische massagesalon wordt dood gevonden na een mysterieuze ‘hit and run’.

1.14 Blood, Sweat & Tears
Rechercheurs Mac Taylor en Stella Bonasera ontdekken het lichaam van een tienerjongen, dat in een klein doosje gepropt is en begraven in het zand van Coney Island. Deze wel heel ongewone begrafenis wordt nog vreemder, als blijkt dat geen enkel bot van het slachtoffer gebroken is. Bewijsmateriaal uit het doosje leidt het team naar het circus in de stad. In de nok van de circustent bevindt zich de oplossing van dit mysterie. Ondertussen zorgt een plas bloed, die is gevonden in een appartement in Soho, ervoor dat Danny op zoek gaat naar een vermiste vrouw. Het lijkt erop dat zij in haar appartement is vermoord, maar vervolgens ergens anders werd gedumpt.

1.15 Til Death Do We Part
Als een aanstaande bruid dood neervalt op haar huwelijksdag, komen rechercheur Mac en Danny een moeilijk te vangen moordenaar op het spoor. Als de zaak zich verder ontwikkelt, ontdekken de rechercheurs dat het slachtoffer wel eens een moordjurk uitgezocht zou kunnen hebben. In Staten Island klinkt de zaak van een oud-gevangene, die dood wordt gevonden in een verlaten klooster, als een plaatselijk spookverhaal. Maar Stella ontdekt dat de misdaad wel degelijk echt is en wraak het motief.

1.16 Hush
Een grote truck die de haven van New York verlaat is niet alleen een doelwit voor overvallers maar ook een perfecte dekmantel voor moord. Terwijl ze deze zogenaamde truckkaping onderzoeken, ontdekken detectives Mac en Stella een lichaam dat onder tien ton staal is platgedrukt. Danny en Aiden onderzoeken een ander soort beklemming, wanneer ze door het lichaam van een naakte vrouw kennismaken met Manhattans armoedige wereld van het seksuele fetisjisme. Dit zet hun perceptie van wat normaal is letterlijk op z’n kop.

Extra:

The World's Largest Crime Scene.

18:57 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.