24-08-06

Season 1; disc 5.

1.17 The Fall
Een paar jonge bendeleden vermoorden de eigenaar van een luxe wijnhandel in de Bronx. De CSI-ers hebben er hun handen vol aan om het bewijs te vinden dat uiteindelijk iemand in verband moet brengen met de misdaad. De gemoederen lopen hoog op als het moordonderzoek rechercheur Flack en zijn vroegere mentor weer bij elkaar brengt: er blijkt met het bewijsmateriaal geknoeid te zijn. Ondertussen onderzoeken Danny en Aiden de dood van een invloedrijke filmproducer, die is gevonden op het dak van zijn appartementencomplex in Chelsea.

1.18 The Dove Commission
Een feestje ter ere van het verschijnen van een rapport over politiecorruptie eindigt in een bloedbad als er schoten klinken op de 65ste verdieping. Onder de doden is één van de eigen mensen van het politiedistrict. Om de moordenaar te kunnen vinden moeten Mac en zijn team een moeilijk te vangen sluipschutter in een helikopter vinden. Aan de andere kant van de stad, in Queens, onderzoeken Danny en Aiden de moord op een zigeuner taxichauffeur, die rondreed in gebieden waar anderen zich niet durven vertonen. Ze komen erachter dat de chauffeur om het leven is gekomen toen hij probeerde een stripper te beschermen tegen een verkrachter. De zaak is een belangrijke les voor zowel Danny als Aiden over de alledaagse helden van de stad.

1.19 Crime And Misdemeanor
Mac en Stella ontdekken een dode vrouw tussen de lakens in een industriële wasserij. Het bewijsmateriaal van de zaak leidt ze naar een diplomaat van de Verenigde Naties. Twee Zweedse toeristen krijgen de schrik van hun leven als het menselijk standbeeld dat zij op straat geld geven, dood blijkt te zijn. Als de autopsie uitwijst dat de man een natuurlijke dood is gestorven, is Danny vastbesloten om degene te vinden die een dode zwerver heeft gebruikt voor zo een bizar doel.

1.20 Supply And Demand
Een middelbare scholier uit de arbeidersklasse wordt vermoord, nadat de moordenaars zijn huis zijn binnengedrongen. Hierdoor komen Mac en Stella 'China White' op het spoor, dodelijke onbewerkte heroïne dat in verkeerde handen is gevallen. Mac en Stella gaan in de straten van New York op jacht naar de drug teneinde nieuwe slachtoffers te voorkomen..

Extra:

The Cast Examines The Characters.

18:55 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.