24-08-06

Season 1; disc 6.

1.21 On The Job
Als een gewapende verdachte wordt ontdekt op een afgesloten plaats delict, verandert het routineonderzoek van Danny Messer in een achtervolging te voet door de metrotunnels van New York City. Gevangen in het gangenstelsel, opent Danny het vuur op de man. Maar na onderzoek blijkt dat hij een undercover agent heeft neergeschoten. Agenten en getuigen denken dat Danny de verkeerde man heeft gedood en het is aan Mac om het tegendeel te bewijzen. Aan de andere kant van de stad raakt Stella door de moord op een kindermeisje verzeild in de verbazingwekkende wereld van mensen die voor welgestelde kinderen van de Upper Westside zorgen. Zij ontdekt dat het slachtoffer bezig was om zich terug te trekken uit een dievenbende.

1.22 The Closer
Het onderzoek naar een slachtoffer van een moord met een voertuig botst met de dood van een Boston honkbalfan, die wordt gevonden op een parkeerterrein in New York. Rechercheur Stella Bonasera ontdekt dat beide slachtoffers een ding gemeen hadden: het professionele honkbalteam van New York. Mac heeft zo zijn eigen problemen als een gedaagde vlak voor zijn proces volhoudt dat het team van CSI: New York het bij het verkeerde eind heeft.

1.23 What You See Is What You See
Als een gewoon ontbijt uitmondt in een schietpartij, moet rechercheur Mac Taylor alle stukjes van de misdaad weer bij elkaar zien te krijgen. Het bewijs leidt Mac naar een federale informant met een 'get-out-of-jail-free'-kaart en 'negen levens'. Om hem te pakken te krijgen moeten Mac en Stella een bende ontmantelen. Alleen op deze manier kan de informant ongeschikt gemaakt worden voor de regering.

Extra:

The Zoo Year.

CSI: New York Set Tour.

18:52 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.