13-04-07

Season 2; disc 2.

2

2.5. Dancing With The Fishes
Mac, Stella en Lindsay proberen te achterhalen waarom een jonge danseres met een winnend lot in haar zak uit de tram is gegooid. Hawkes en Danny vragen zich af of de ongelukkige dood van een eerlijke vishandelaar te maken heeft met zijn obsessie om zijn zoon op een prestigieuze school te krijgen.

2.6 Young Blood
De getuige van een brutale liftmoord is verdwenen. Op hun zoektocht naar haar komen de CSI-leden terecht in de wereld van lolita's: jonge meisjes die op zoek zijn naar oudere mannen. In een meertje in Central Park wordt een lijk ontdekt. Tijdens zijn onderzoek ontdekken de leden van het CSI-team dat het slachtoffer twee identiteiten bezat en zich in twee heel verschillende werelden begaf. Krachtig bewijsmateriaal wijst op een vreselijk uit de hand gelopen scenario.

2.7. Manhattan Manhunt
Op het einde van de CSI:MIAMI aflevering Felony Flight zagen we hoe Henry Darius op zijn vlucht naar New York de jonge Alexa Endecott gijzelde. In de aflevering Manhattan Manhunt zien we hoe Horatio en Mac de killer en zijn slachtoffer op de hielen zitten in New York. Blijkbaar is er meer aan de hand met de familie Endecott...

2.8 Bad Beat
De organisator van een pokeravond wordt vermoord. Mac en zijn team proberen te achterhalen waarom hij dood moest. Aanvankelijk denken ze dat het een een wraakactie van een valsspelende pokerspeler betreft. In Central Park treffen Hawkes en Danny het wezenloze lichaam van een jonge vrouw aan. Ze herkennen haar meteen: het is de populaire weervrouw van Channel 2.

18:46 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.