13-04-07

Season 2; disc 3.

3

2.9. City Of The Dolls
In een poppenkliniek in New York ontdekken Mac en Danny het lijk van de poppendokter onder honderden lichaamsdelen van poppen. Ondertussen treffen Stella en Hawkes een jonge vrouw dood aan in haar appartement. Het bewijsmateriaal leidt naar diverse verdachten.

2.10. Jamalot
Een talentvolle rolschaatster valt midden in een wedstrijd dood neer. Mac en Stella gaan naar de rolschaatsbaan om haar dood te onderzoeken. Tijdens hun nader onderzoek doen ze een gruwelijke ontdekking: ze is doodgekookt. Hawkes en Danny proberen het mysterie te ontrafelen van een schrijver die is vermoord en in een kostbaar tapijt werd gestopt.

2.11 Trapped
Een excentrieke miljardair wordt dood aangetroffen in zijn slaapkamer. Wanneer Danny de plaats delict aan een onderzoek onderwerpt, raakt hij per ongeluk de noodknop aan en sluit zich daarmee samen met het slachtoffer in. Mac zoekt uit wie een stripdanseres tegen een gloedhete filmlamp aan heeft geduwd en haar zo dood geroosterd heeft.

2.12 Wasted
Mac, Hawkes en Danny onderzoeken de dood van twee modellen tijdens New York City's hotste modeshow: een modeshow waar alle kleding bestaat uit bodypaint. Uit analyse van de verf blijkt dat er XTC aan toegevoegd is. Stella en Lindsay maken gebruik van bloed dat ze via bloedzuiger bemachtigen. Dit doen ze om te kunnen bewijzen dat een man die beweert zijn alternatieve genezer te hebben vermoord, de moord helemaal niet heeft gepleegd.

18:44 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.