13-04-07

Season 2; disc 4.

4

2.13. Risk
Mac, Lindsay en Hawkes onderzoeken wat lijkt op een uit de hand gelopen grap. Een metrosurfer lijkt zijn laatste kick te hebben beleefd maar al snel blijkt dat zijn dood geen ongeluk was. Stella en Danny duiken in de wereld van de beurshandel. Er is een handelaar gevonden die dood uit het raam van zijn kantoor hing.

2.14. Stuck On You
Stella verheugt zich op een avondje vrij en gaat naar een kunsttentoonstelling in een loft. Als de schatrijke gastheer met een hightech pijl aan zijn date wordt gespietst, weet Stella dat er die avond alsnog moet worden gewerkt. Danny en Lindsay vinden het lichaam van een dode muziekpromotor. Hij zit helemaal onder de lijm waarmee hij de posters plakte van een populaire band.

2.15. Fare Game
Op een begraafplaats wordt het lichaam van een jonge assistent-districtsprocureur gevonden. Mac en Stella denken dat hij het slachtoffer is geworden van een onderzoek van de Grand Jury. Danny en Hawkes onderzoeken de mysterieuze dood van een beeldschone vrouw. Haar laatste avondmaal was bij Exotic Cuisine, een week lang durend feest en "fear factor" voor liefhebbers van exclusief eten.

2.16. Cool Hunter
Stella vindt een student doodgeslagen op een speelplaats. Vervolgens belandt ze in een wereld waar alles draait om wat cool is, hier ontstaan de laatste trends uit de Newyorkse jeugdcultuur. Als Mac en Lindsay een eigenaardig mysterie aan het licht brengen, blijkt één van de watertorens die op de vele flatgebouwen van New York staan, een plek te zijn om een lichaam te dumpen.
Extra:

A new look from the 35th floor - CSI:NY set tour.

18:42 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.