13-04-07

Season 2; disc 5.

5

2.17. Necrophilia Americana
In het wetenschappelijk museum van Manhattan ontdekt Mac het lichaam van een jonge beheerder dat gedeeltelijk is verslonden door kevers (Necrophilia Americana). Het bewijs leidt de CSI'ers naar een mysterieus jongentje. Mac moet het kind zien te herenigen met zijn ouders om de zaak op te lossen. Danny en Flack onderzoeken de dood van een man die is gevonden met isolatiemateriaal in zijn luchtwegen. De zaak leidt de CSI'ers naar de Natural Born Golfers, die Manhattan zien als één grote golfbaan.

2.18. Live Or Let Die
Mac, Danny en Flack sporen de moordenaar op van een jonge man. De killer heeft bovendien de diefstal op zijn geweten van een koeler met daarin een menselijke lever. Stella en Lindsay krijgen te maken met de dood van een jonge vrouw die zou zijn vermoord door een van haar vele minnaars. Na onderzoek blijkt het echter om een serieverkrachter te gaan...

2.19. Super Men
Mac en Stella onderzoeken de dood van een geestelijk gehandicapte weldoener die dacht dat hij Superman was. Lindsay en Danny zoeken uit wie de moordenaar is van een razend populaire football-ster. Ze komen erachter dat hij niet vermoord is vanwege zijn gouden toekomst maar om een geheim uit zijn nogal duistere verleden.

2.20. Run Silent, Run Deep
Mac en zijn team krijgen een telefoontje van een man die zelfmoord wil plegen. De man zegt dat er een lichaam verborgen ligt onder de grasmat in het Giants stadium. Als de CSI'ers er gaan graven, vinden ze er een 15 jaar oud skelet. Stella en Hawkes onderzoeken de dood van een bankier uit Manhattan die werd doodgestoken nadat hij genoot van de diensten van een luxe prostituee.

Extra:

Top of the heap: the cast & crew look at season 2.

18:40 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.