13-04-07

Season 2; disc 1.

1

2.1. Summer In The City
Het is hartje zomer in New York City. Mac en Hawkes doen onderzoek naar de verdachte omstandigheden waaronder een klimmer is omgekomen bij het beklimmen van de Empire State Building. Danny en Stella proberen de dood te ontrafelen van een wereldberoemde ontwerper die gekleed in één van zijn eigen creaties dood wordt aangetroffen. Aiden heropent een onopgeloste verkrachtingszaak, die echter het einde van haar loopbaan kan betekenen.

2.2. Grand Murder At Central Station
Mac en Hawkes doe onderzoek naar de gruwelijke dood van een man die tijdens het spitsuur in het centraal station werd vermoord. Stella en Danny onderzoeken de dood van een jonge en knappe blinde vrouw die gewurgd werd teruggevonden.

2.3. Zoo York
Sensatie in de dierentuin in de Bronx. Mac, Danny en nieuw CSI-lid Lindsay Monroe onderzoeken de dood van een man die voor de tijgers is geworpen. Stella en Hawkes worden opgeroepen naar een plaats delict en treffen daar een elegant geklede vrouw dood aan in een draaimolen. De rechercheurs gaan op zoek naar de moordenaar van deze debutante, daarbij leidt het onderzoek hen van Central Park naar Park Avenue.

2.4. Corporate Warriors
Er wordt een man gevonden die is doodgeslagen tijdens een jaarlijks festival in de Italiaanse wijk. Het spoor leidt Mac en Stella van de nauwe steegjes van Mott Street naar de machtige spelers op Wall Street. Ondertussen doet Hawkes onderzoek naar de tragische dood van een jonge schaakkampioen. De jongen kon geen kant uit tijdens een brand in een appartement.

18:47 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Season 2; disc 2.

2

2.5. Dancing With The Fishes
Mac, Stella en Lindsay proberen te achterhalen waarom een jonge danseres met een winnend lot in haar zak uit de tram is gegooid. Hawkes en Danny vragen zich af of de ongelukkige dood van een eerlijke vishandelaar te maken heeft met zijn obsessie om zijn zoon op een prestigieuze school te krijgen.

2.6 Young Blood
De getuige van een brutale liftmoord is verdwenen. Op hun zoektocht naar haar komen de CSI-leden terecht in de wereld van lolita's: jonge meisjes die op zoek zijn naar oudere mannen. In een meertje in Central Park wordt een lijk ontdekt. Tijdens zijn onderzoek ontdekken de leden van het CSI-team dat het slachtoffer twee identiteiten bezat en zich in twee heel verschillende werelden begaf. Krachtig bewijsmateriaal wijst op een vreselijk uit de hand gelopen scenario.

2.7. Manhattan Manhunt
Op het einde van de CSI:MIAMI aflevering Felony Flight zagen we hoe Henry Darius op zijn vlucht naar New York de jonge Alexa Endecott gijzelde. In de aflevering Manhattan Manhunt zien we hoe Horatio en Mac de killer en zijn slachtoffer op de hielen zitten in New York. Blijkbaar is er meer aan de hand met de familie Endecott...

2.8 Bad Beat
De organisator van een pokeravond wordt vermoord. Mac en zijn team proberen te achterhalen waarom hij dood moest. Aanvankelijk denken ze dat het een een wraakactie van een valsspelende pokerspeler betreft. In Central Park treffen Hawkes en Danny het wezenloze lichaam van een jonge vrouw aan. Ze herkennen haar meteen: het is de populaire weervrouw van Channel 2.

18:46 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 3.

3

2.9. City Of The Dolls
In een poppenkliniek in New York ontdekken Mac en Danny het lijk van de poppendokter onder honderden lichaamsdelen van poppen. Ondertussen treffen Stella en Hawkes een jonge vrouw dood aan in haar appartement. Het bewijsmateriaal leidt naar diverse verdachten.

2.10. Jamalot
Een talentvolle rolschaatster valt midden in een wedstrijd dood neer. Mac en Stella gaan naar de rolschaatsbaan om haar dood te onderzoeken. Tijdens hun nader onderzoek doen ze een gruwelijke ontdekking: ze is doodgekookt. Hawkes en Danny proberen het mysterie te ontrafelen van een schrijver die is vermoord en in een kostbaar tapijt werd gestopt.

2.11 Trapped
Een excentrieke miljardair wordt dood aangetroffen in zijn slaapkamer. Wanneer Danny de plaats delict aan een onderzoek onderwerpt, raakt hij per ongeluk de noodknop aan en sluit zich daarmee samen met het slachtoffer in. Mac zoekt uit wie een stripdanseres tegen een gloedhete filmlamp aan heeft geduwd en haar zo dood geroosterd heeft.

2.12 Wasted
Mac, Hawkes en Danny onderzoeken de dood van twee modellen tijdens New York City's hotste modeshow: een modeshow waar alle kleding bestaat uit bodypaint. Uit analyse van de verf blijkt dat er XTC aan toegevoegd is. Stella en Lindsay maken gebruik van bloed dat ze via bloedzuiger bemachtigen. Dit doen ze om te kunnen bewijzen dat een man die beweert zijn alternatieve genezer te hebben vermoord, de moord helemaal niet heeft gepleegd.

18:44 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 4.

4

2.13. Risk
Mac, Lindsay en Hawkes onderzoeken wat lijkt op een uit de hand gelopen grap. Een metrosurfer lijkt zijn laatste kick te hebben beleefd maar al snel blijkt dat zijn dood geen ongeluk was. Stella en Danny duiken in de wereld van de beurshandel. Er is een handelaar gevonden die dood uit het raam van zijn kantoor hing.

2.14. Stuck On You
Stella verheugt zich op een avondje vrij en gaat naar een kunsttentoonstelling in een loft. Als de schatrijke gastheer met een hightech pijl aan zijn date wordt gespietst, weet Stella dat er die avond alsnog moet worden gewerkt. Danny en Lindsay vinden het lichaam van een dode muziekpromotor. Hij zit helemaal onder de lijm waarmee hij de posters plakte van een populaire band.

2.15. Fare Game
Op een begraafplaats wordt het lichaam van een jonge assistent-districtsprocureur gevonden. Mac en Stella denken dat hij het slachtoffer is geworden van een onderzoek van de Grand Jury. Danny en Hawkes onderzoeken de mysterieuze dood van een beeldschone vrouw. Haar laatste avondmaal was bij Exotic Cuisine, een week lang durend feest en "fear factor" voor liefhebbers van exclusief eten.

2.16. Cool Hunter
Stella vindt een student doodgeslagen op een speelplaats. Vervolgens belandt ze in een wereld waar alles draait om wat cool is, hier ontstaan de laatste trends uit de Newyorkse jeugdcultuur. Als Mac en Lindsay een eigenaardig mysterie aan het licht brengen, blijkt één van de watertorens die op de vele flatgebouwen van New York staan, een plek te zijn om een lichaam te dumpen.
Extra:

A new look from the 35th floor - CSI:NY set tour.

18:42 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 5.

5

2.17. Necrophilia Americana
In het wetenschappelijk museum van Manhattan ontdekt Mac het lichaam van een jonge beheerder dat gedeeltelijk is verslonden door kevers (Necrophilia Americana). Het bewijs leidt de CSI'ers naar een mysterieus jongentje. Mac moet het kind zien te herenigen met zijn ouders om de zaak op te lossen. Danny en Flack onderzoeken de dood van een man die is gevonden met isolatiemateriaal in zijn luchtwegen. De zaak leidt de CSI'ers naar de Natural Born Golfers, die Manhattan zien als één grote golfbaan.

2.18. Live Or Let Die
Mac, Danny en Flack sporen de moordenaar op van een jonge man. De killer heeft bovendien de diefstal op zijn geweten van een koeler met daarin een menselijke lever. Stella en Lindsay krijgen te maken met de dood van een jonge vrouw die zou zijn vermoord door een van haar vele minnaars. Na onderzoek blijkt het echter om een serieverkrachter te gaan...

2.19. Super Men
Mac en Stella onderzoeken de dood van een geestelijk gehandicapte weldoener die dacht dat hij Superman was. Lindsay en Danny zoeken uit wie de moordenaar is van een razend populaire football-ster. Ze komen erachter dat hij niet vermoord is vanwege zijn gouden toekomst maar om een geheim uit zijn nogal duistere verleden.

2.20. Run Silent, Run Deep
Mac en zijn team krijgen een telefoontje van een man die zelfmoord wil plegen. De man zegt dat er een lichaam verborgen ligt onder de grasmat in het Giants stadium. Als de CSI'ers er gaan graven, vinden ze er een 15 jaar oud skelet. Stella en Hawkes onderzoeken de dood van een bankier uit Manhattan die werd doodgestoken nadat hij genoot van de diensten van een luxe prostituee.

Extra:

Top of the heap: the cast & crew look at season 2.

18:40 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Season 2; disc 6.

6

2.21. All Access
Het team onderzoekt de moord op een limousinechauffeur tijdens een concert van Kid Rock. Kid is de hoofdverdachte en Danny en Lindsay zoeken backstage naar aanwijzingen om de zaak te kunnen oplossen. Ondertussen vindt Mac Stella bewusteloos geslagen in haar appartement...

2.22. Stealing Home
Danny en Lindsay vinden het lichaam van een jonge vrouw verkleed als zeemeermin, drijvend in een bed van zeewier. Ondertussen onderzoeken Mac en Stella de dood van een man met een driehoekshuwelijk.

2.23. Heroes
Het is de vlootweek in New York City. Een marinier wordt doodgestoken gevonden in Central Park. Aan de andere kant van de stad onderzoekt het team de dood van een vrouw die is gevonden in een uitgebrande auto. Stella verdenkt de eigenaar van de auto, vooral als blijkt dat feiten elkaar tegenspreken omtrent het tijdstip waarop de auto is gevonden...

2.24. Charge Of His Post
Een veiligheidsagent wordt in een gebouw doodgestoken. Mac en Flack haasten zich naar de plaats delict. Terwijl de CSI'ers de moord onderzoeken, ontploft een bom in het gebouw waardoor ze als ratten in de val komen te zitten. Flack is bovendien zwaar gewond geraakt. Als ze eenmaal bevrijd zijn, moet Mac de misdadiger zien te stoppen voor hij terug toeslaat.

Extra:

Heroes.

Following the finale.

18:38 Gepost door Helliwood-man | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |